Nachtje weg

Nachtje weg is de ultieme ontspanning om te genieten van elkaar en om te genieten van een andere omgeving. Tijdens deze tijd kun je bijkomen van alle drukte van alle dag. Er zijn in Nederland veel mogelijkheden om even ertussenuit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk genieten van een nachtje weg in een van de grote steden. Maar ook de mooie natuurlijke locaties, zoals de Veluwe, of de unieke badplaatsen zijn erg populair. Als je de ideale locatie hebt gevonden kun je kijken welke mooie accommodaties bij jou wensen passen. Je kunt zo bijvoorbeeld genieten van een heerlijk nachtje weg in een B&B of juist in een hotel.  

Nachtje weg op leuke locaties!

Zoek je een nachtje weg omdat je ergens moet overnachten voor je werk, na een feestje of voor de ontspanning? Bij Travel in Holland.nl kun je kiezen uit allemaal leuke locaties. Of je nu graag in de stad wilt verblijven, of juist op het rustige platteland. Bij Travel in Holland.nl is dit allemaal mogelijk. Vanuit de locatie waar je verblijft kun je direct de leukste uitstapjes en activiteiten beleven. Doordat de accommodaties allemaal centraal zijn gelegen kun je de activiteiten en bezienswaardigheden makkelijk bereiken. 

Overnacht je graag op een rustgevende locaties? Dan kun je ervoor kiezen om te overnachten in de schitterende natuur van Nederland. Zo zijn er bossen met heide, heuvels en brede stranden in Nederland te vinden. Als je voor de bossen kiest kun je overnachten op de Veluwe of bij de Utrechtse heuvelrug. In Zuid-Limburg kom je het uitgebreide heuvellandschap tegen. Deze staan bekend om de verschillende wandel en fietsroutes. Als je liever de Nederlandse kust opzoekt is Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland of de Waddeneilanden een ideale optie. Hier kun je genieten van een heerlijke strandvakantie. Een nachtje weg aan zee is dan ook erg populair. Zo kun je genieten van het natuurschoon in Nederland. 

Nachtje weg naar wens

Bij een heerlijk verblijf in Nederland hoort natuurlijk ook een mooie accommodatie. Tijdens je verblijf kun je kiezen waar je wilt verblijven. Op deze locaties zijn mooie accommodaties te vinden. Denk hierbij aan mooie hotelsbed and breakfastvakantiehuizen, vakantieboerderijen of een appartement. Voor een nachtje weg is een hotel of bed and breakfast het meest geschikt. De overige accommodaties zijn vaak niet te huur voor 1 nacht. Als u een paar dagen weg gaat behoren de overige accommodaties ook tot de mogelijkheden. Tussen een hotel en een bed and breakfast zit ook een groot verschil. Zo kun je kiezen uit verschillende accommodaties voor jou nachtje weg.

Hotel

Verblijf je graag in een hotel en zou je graag een nachtje weg willen? Een hotel is vaak aangesloten bij een hotelketen. Deze hotels bied vaak veel service en comfort aan. Zoek je een speciale overnachting in een hotel? Dan kun je ervoor kiezen om te verblijven in een hotel die niet aangesloten is bij een keten. Deze hotels zijn stuk voor stuk uniek. De kenmerken van deze hotels zijn dat ze vaak kleinschalig zijn. Zo kun je genieten van een rustige accommodatie waar service en comfort hoog in het vaandel staan. In deze hotels zijn vaak ook honden welkom. De hotels zijn voorzien van goede faciliteiten waardoor zowel jij als je viervoeter een heerlijk verblijf kunnen beleven. 

Bed and Breakfast

Een bed and breakfast is voor mensen die willen overnachten in unieke accommodaties. In een bed and breakfast heb je vaak veel contact met de gastheer of gastvrouw. Deze maakt vaak het ontbijt klaar en kan je adviseren over leuke uitstapjes in de buurt van de bed and breakfast. Onder de bed and breakfast accommodaties zijn vaak goedkope bed and breakfast te vinden. Dit komt omdat er in een B&B vaak aanbiedingen zijn te boeken. Zo kun je genieten van een mooie overnachting in een bed and breakfast.  

Top 10 steden voor een nachtje weg

  • De populairste stad voor een nachtje weg is Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Hier kun je genieten van leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Een leuke tip voor je bezoek aan Amsterdam zijn de grachten. Hier kun je een mooie rondvaart maken en direct de stad verkennen. Daarnaast zijn leuke bezienswaardigheden te beleven zoals het Rijksmuseum, Anne Frank huis of Madame Tussauds. 

  • Maastricht:

In Maastricht kun je heerlijk winkelen en genieten van een leuke stad met sfeer. Ervaar de Bourgondische levensstijl in Maastricht en ontdek de leuke pleinen in het centrum. 

  • Leiden:

In Leiden kom je 28 kilometer aan grachten en 13 musea tegen. De stad is dan ook makkelijk te verkennen door een stadswandeling. Zo ontdek je de Pieterskerk, De Burcht en het Stadhuis van Leiden tijdens een nachtje weg. 

  • Utrecht:

Utrecht ligt gelegen in het hartje van het land. Aan de grachten van Utrecht is het heerlijk genieten. Zo kun je vanaf de terrasjes de sfeer van het studentenleven proeven. Daarnaast kun je de Domtoren bezoeken en voor de kinderen het spoorwegmuseum. 

  • Den Haag:

Als je in Den Haag komt is een bezoek aan de Tweede Kamer een hele ervaring. In het centrum kom je veel cultuur van deze oude stad tegen. Zo zijn er mooie bezienswaardigheden en musea over tijden van vroeger te vinden.

  • Delft:

In Delft kom je prachtige cultuur tegen. Zo is Delft de stad van het Delfs blauw en van schilder Vermeer. Daarnaast kun je in Delft heerlijk winkelen, romantisch overnachten en genieten van gezellige terrassen.  

  • Rotterdam:

Rotterdam is een echte havenstad. De havens zijn dan ook leuk om te bezoeken. Maar ook de Euromast en de Spido zorgen ervoor dat je de stad snel leert kennen.

  • Zierikzee:

Als je opzoek bent naar een oud stadje voor een nacht weg is Zierikzee zeker een van de beste opties. Hier kun je genieten van een schitterende cultuur. De oude stadspoorten en de mooie omliggende natuur zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

  • Groningen:

Als je opzoek bent naar een mooie stad met cultuur is Groningen een ideale locatie. Hier kun je genieten in tal van musea en expedities. Daarnaast zijn er gezellige restaurants en cafeetjes die je een aangenaam verblijf bieden. 

  • Leeuwarden:

Leeuwarden is een verassende stad. Hier kun je genieten van het groene centrum en je kunt hier heerlijk winkelen. In de stad zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende musea en je vindt hier prachtige grachten met schitterende bezienswaardigheden!

Dit zijn de meest populaire steden voor een nacht weg. Maar ook een dorpje of het platteland kan uiterst geschikt zijn voor een nachtje weg. Bekijk de mogelijkheden voor jou overnachting in Nederland.  

Andere populaire vakanties