Huisje huren op Texel? Tips voor de leukste vakantiehuisjes

Wil je een gezellig huisje huren op Texel? Leuk idee hoor! Persoonlijk vind ik een vakantie op Texel één van de beste opties voor een vakantie in Nederland. Het is een leuk eiland om een weekendje of een weekje te bezoeken. Zodra je de boot op stapt begint het vakantiegevoel al te kriebelen en als je eenmaal voet aan wal hebt gezet ben je klaar om het echte eilandleven te ervaren. Maar goed, waar ga je een huisje huren op Texel en welke mogelijkheden zijn er allemaal beschikbaar?

Waar kun je een huisje huren op Texel?

Wat betreft de vakantiehuisjes op Texel zijn er veel leuke mogelijkheden. Zo zijn er op het eiland momenteel 15 vakantieparken aanwezig. Voor het gemak zal ik ze niet allemaal noemen, maar Landal Sluftervallei, Kustpark Texel en Vakantiepark de Krim worden over het algemeen het drukst bezocht. Vind je het lastig om zelf een park te kiezen? Dan raad ik Landal Sluftervallei aan. Hier kun je voor een goedkope prijs al snel een leuke huisje vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiehuis op Texel voor 6 personen? Dan is dit de place to be. 

Een andere leuke optie om een huisje te huren op Texel is vakantiepark de Krim. Dit park heeft ontzettend veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een supermarkt, diverse restaurants, een snackbar en een activiteiten hal. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook bowlen en lasergamen. Ook kun je er fietsen huren, fitnessen en midgetgolven. Wat dat betreft is dit vakantiepark ideaal voor families, gezinnen met kinderen en vriendengroepen. Vanwege het ruime aantal faciliteiten hoeft niemand zich hier te vervelen. Mocht je dus op zoek zijn naar een vakantiehuis op Texel voor 8 personen of meer, dan is dit het ideale vakantiepark. 

Last minute Texel

Tot slot wil ik je nog meegeven dat het een goed idee kan zijn om de last minute vakanties naar Texel in de gaten te houden. Heb je bijvoorbeeld een klein budget? Dan kan een last minute huisje op Texel je een hoop geld besparen, zeker in het laagseizoen. Vakantieparken willen namelijk niet dat de huisjes leeg komen te staan en bieden op het laatste moment nog flinke kortingen aan. Doe hier dus je voordeel mee!