Hotel Groningen

Hotel Groningen ligt gelegen in de noordelijkste provincie van Nederland. Hier is een goede mix te vinden van landelijke variatie en cultuur historie. In deze provincie kom je bijvoorbeeld de oude terpen nog tegen. In het noorden van de provincie kom je een uniek waddengebied tegen. Als je vanuit je hotel in Groningen centrum naar het oosten gaat dan kom je de oude veenkoloniën tegen. Groningen is een erg afwisselende provincie waar voor iedereen genoeg te beleven is. De activiteiten zijn ideaal te bezoeken vanuit een van de hotels in  Groningen!

Hotel Groningen: Verblijf in deze hotels in Groningen!

Als je verblijft in een hotel in Groningen is het natuurlijk leuk als je in een leuke omgeving verblijft. Door de vakantiethema’s heb je snel de ideale omgeving en hotel gevonden voor jouw verblijf in Groningen. Zo kun je zelf kiezen waar je in de provincie zou willen overnachten. Kies je voor de rijke cultuur, de landelijke schoonheid of toch voor het waddengebied? Door het brede aanbod van hotels in Groningen heb je genoeg keuze voor een heerlijke overnachting! 

De stad Groningen is al eeuwenlang het economisch centrum van de provincie. Dit zie je dan ook terug in de mooie historie van de stad. Daarnaast kom je in Groningen een aantal mooie historische kastelen tegen. Zo is een bezoek aan kasteel Fraeylemaborg zeker een aanrader. Vaak is z’n kasteel gelegen in de mooie natuur. Als je alleen voor de natuur naar Groningen komt is het gebied rond het Lauwersmeer een echte aanrader! Ook de kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Daarnaast kun je met de kinderen leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Pieterburen. Deze zeehonden opvang is een beleving om nooit te vergeten. Al deze activiteiten kun je makkelijk met de fiets bereiken. Onderweg zul je nog veel meer leuke plekken ontdekken. Hierdoor kun je genietent het Groningse landschap ontdekken vanuit een van de hotels in Groningen!

Tips bij het boeken van een hotel in Groningen!

Bekijk alles hotels in Groningen: