Boerencamping

Boerencamping ligt gelegen op het schitterende platteland bij de boer. Op het boerenerf is er altijd wel wat te beleven. Vaak worden de kinderen bij het werk betrokken. Zo mogen ze de kalfjes voeren of de lammetjes melk geven. Hierdoor leren ze tijdens hun verblijf op een van de boerencampings hoe het boeren leven eruit ziet. De kindvriendelijke boerencampings vind je in elke provincie in Nederland. Hierdoor kun je met het hele gezin genieten op een mooie camping bij de boer. Kom jij overnachten op een boerencamping?

Boerencamping: Ontdek het boerenleven vanaf de camping!

In Nederland zijn veel mooie boerencampings. Veel van deze campings liggen uiteraard op het platteland. Op onze site kun je de boerencampings eenvoudig opzoeken. Slaap je liever niet in een tent of caravan? Dan kun je ook gebruik maken van een B&B of vakantiewoning bij de boerderijen. Hierdoor profiteer je van meer luxe en privacy! De sfeer op een boerencamping is altijd erg gezellig. Vaak zijn er ook andere gezinnen aanwezig. Hierdoor kunnen je kinderen met kinderen van hun leeftijd spelen. Erg leuk tijdens jouw verblijf op een kindvriendelijke boerencamping!

Op de boerencamping is altijd wat te doen. Maar ook in de omgeving zijn er vaak leuke activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Hierdoor hoef jij en de rest van het gezin zich nooit te vervelen tijdens je verblijf op de camping. Door de afwisselende activiteiten is er voor elke leeftijd volop te beleven! Zo kunnen de kinderen de boer helpen. Elk jaargetij zijn er weer andere activiteiten. Ga je in het voorjaar? Dan kunnen je kinderen getuigen zijn van het jonge vee wat geboren word! In de zomer kunnen ze de koeien melken of helpen bij de oogst! Zo vervelen je kinderen zich nooit op de boerencamping!

Tips bij het boeken van een boerencamping!