Bijzondere hotels

Bijzondere hotels zijn ideaal voor een bijzondere overnachting. In Nederland zijn veel hotels aangesloten bij een grote hotelketen. Hier kunt u heerlijk overnachten. Mist u hier de unieke beleving? Dan kunt u ervoor kiezen om in een bijzonder hotel te overnachten. Deze hotels zijn vaak niet aangesloten bij een hotelketen. Waar de hotels die bij een grote keten horen vaak allemaal hetzelfde qua luxe, sfeer en faciliteiten zijn de kleinschalige hotelletjes uniek. De kleinschalige hotels die los van een keten werken bieden u ook de luxe, sfeer en faciliteiten die u bij een grote hotelketen kunt verwachten. Alleen deze hotels zijn allemaal uniek. Zo is elke overnachting een bijzondere ervaring. De bijzondere hotels liggen verspreid over heel Nederland. Zo kunt u kiezen uit veel mogelijkheden voor een overnachting in een bijzondere hotel. 

Bijzondere hotels op unieke locaties

Nederland heeft veel unieke locaties die veel mensen nog niet kennen. Daarom is een overnachting in Nederland ook erg geschikt voor een nachtje wegweekendje weg of vakantie weg in eigen land. De unieke locaties kunt u verkennen door te overnachten in een van de bijzondere hotels. Zo verblijft u op unieke locaties of in de buurt van de unieke locaties. Vanuit uw hotel kunt u dan de omgeving verkennen. Zo leert u de onbekende en unieke plekjes van Nederland! 

Welke hotels vallen onder de bijzondere hotels?

Vaak zijn bijzondere hotels anders dan alle andere hotels. Denk hierbij aan een kleinschalig en charmant hotelletje, wellness hotel of een romantisch hotel. Zo beleeft u een overnachting die anders is dan alle andere! 

Top 5 tips bij het boeken van een bijzonder hotel:

  • Als u opzoek bent naar een bijzonder hotel kan een bed and breakfast ook prima aan uw wensen voldoen!
  • Verblijf in kleinschalige hotels! Hier is ervaart u vaak meer persoonlijke service.
  • De bijzondere hotels zijn ideaal voor een romantische overnachting!
  • Kinderen zijn zeker welkom in de bijzondere hotels!
  • Bekijk de hotelaanbiedingen in Nederland voor een goedkope overnachting in een bijzonder hotel!