Fietshotel Limburg

Fietshotel Limburg ligt gelegen in de echte fietsprovincie. Dit komt ook doordat er in het zuiden van Limburg mooie heuvels zijn gelegen. Jaarlijk worden hier de grote wielerwedstrijden gereden. Hierdoor zijn er in Zuid-Limburg veel fietshotels te vinden. Deze fietshotels in Limburg zijn gelegen op mooie locaties. Vanuit het hotel kun je direct het Limburgse landschap verkennen. Ben jij een echte wielrenner en ga je graag de uitdaging aan in de Limburgse heuvels? Verblijf dan in een fietshotel in Limburg en versla de heuvels van Zuid-Limburg. 

Fietshotel Limburg: Fietsent genieten van Limburg!

Als je het Limburgse landschap met de fiets komt verkennen is het natuurlijk ook leuk als je overnacht in dit mooie landschap. Doordat de fietshotels in Limburg zijn gelegen op de mooiste locaties is dit makkelijk te regelen. Vanuit het fietshotel kun je makkelijk de Limburgse heuvels bereiken. Zo hoef je niet ver te fietsen voordat je aan de eerste klim kunt beginnen. Door de mooie natuur kun je in dit schitterende heuvellandschap helemaal tot rust komen. In de fietshotels is er voldoende ruimte voor het stallen van je fiets. Daarnaast zijn er vaak meer fietsfaciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan een elektrische fiets oplaad punt of zijn er routekaarten aanwezig. Hierdoor kun jij snel beginnen met genieten van de omgeving rond het fietshotel in Limburg!

Tips bij het boeken van een fietshotel in Limburg!

  • Een fietsvakantie in Nederland moet je zeker in Limburg uitproberen!
  • Als je met een grotere groep gaat fietsen is een vakantiehuis in Limburg ook ideaal. Door de extra ruimte heb je meer privacy en je hebt alle mogelijkheden voor het stallen van de fietsen.
  • Doordat een fietsvakantie best een hele inspanning is kun je het beste een midweek weg of een paar dagen weg boeken!
  • De fietshotels in Limburg zijn direct aan de populairste fietsroutes gelegen!