Bed en Breakfast Haarlem I 7 unieke B&B in Haarlem!

Bed en Breakfast Haarlem is ideaal om de mooie stad Haarlem te verkennen. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur. Door dit verleden is er op dat gebied nog veel te vinden in de stad. Door de mooie historische panden kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de mooie bed en breakfast accommodaties in het historische deel van de bruisende stad. Als u hier overnacht heeft u een unieke bed en breakfast in Haarlem gevonden. Geniet onder het genot van een echt Haarlems biertje (Jopenbier) van de stad, de omgeving en de bed en breakfast in Haarlem. De bed en breakfast in Haarlem zijn leuk voor jong en oud! 

Bed en Breakfast Haarlem: Uniek overnachten in het centrum

Door de historische panden is Haarlem zeker een bezoek waard om te verkennen vanuit een bed en breakfast! Zo overnacht u in een oud monumentaal pand in het centrum van de stad. Zo kunt u echt genieten van de sfeer die de stad heeft. Haarlem behoort niet voor niks tot de romantische steden van Nederland. Er zijn ook leuke activiteiten en restaurantjes in de buurt van de B&B. Door de vele grachten in Haarlem heeft u vanuit een bed and breakfast een schitterend uitzicht. Zo kunt u echt ontspannen tijdens uw verblijf in een bed en breakfast in Haarlem!

Bed en Breakfast Haarlem: Ontdek Haarlem en omgeving!

Haarlem verkennen vanuit de grachten is leuk voor jong en oud! Maar ook door de rijke historie is een stadswandeling zeker een aanrader. Zo ontdekt u de Grote of Sint Bavokerk die ver boven de stad uitsteekt. Het Frans Hals museum is leuk voor jong en oud. Daarna kunt u genieten in een van de vele horeca gelegenheden die de stad rijk is! Gaat u met uw kinderen overnachten in Haarlem? Bekijk dan eens de kinderhotels in Nederland. Zo kunnen de kinderen genieten van alle ruimte en extra faciliteiten!

Top 5 redenen voor het boeken van een bed en breakfast Haarlem

  • Een bed en breakfast in Haarlem is gevestigd in historische panden!
  • Leuke activiteiten en bezienswaardigheden
  • Historische binnenstad ( Leuk voor een romantisch weekendje weg!)
  • Heerlijk sfeer in de stad
  • Vanuit de bed en breakfast in Haarlem heeft u een schitterend uitzicht!

Andere populaire bed and breakfast locaties