Het Duinhuisje

vanaf € 420 per week

Bed & Breakfast ‘Halte Baarland’ is een kleinschalig logeeradres op een prachtige landelijke plek in het mooie Zeeuwse natuurgebied ‘De Zak van Zuid-Beveland’.

De B&B ligt een halve kilometer buiten het pitoreske dorpje Baarland en op loopafstand van de Westerschelde en het strandje van Baarland. U slaapt in een heusstrandhuisje. Romantischer kan bijna niet.

U kunt heerlijk fietsen langs de bloemendijken van Zuid-Beveland. We hebben tegen een kleine vergoeding onze fietsen klaar staan voor gebruik.

Onderweg komt u diverse theetuinen tegen waar u voor een schappelijk bedrag een kop thee of koffie kunt nuttigen met heerlijk (vaak zelfgemaakt) gebak.

Het Duinhuis is geschikt voor 2 personen. Ook hier twee 1-persoonsbedden, een zithoekje en een eettafeltje. Er is een houtkachel voor koude dagen, daarnaast is er een elektrisch kacheltje. Er staat bij aankomst een mand gevuld met hout. Aan het huisje zit een veranda met prachtig uitzicht over de tuin en de omliggende landerijen.

Er is een waterkoker, thee en oploskoffie aanwezig. Een buitenkraan vindt u op de veranda. U kunt gebruik maken van het sanitair in de wasinrichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

PrijsKwaliteit

Vergelijkbare accommodaties

Prijzen en beschikbaarheid op deze website zijn onder voorbehoud. Neem altijd contact op met the aanbieder voor actuele informatie.

De aanbieder:
Henrieke de Jong
Telefoon: 0113 230637

Meer info en reserveren

In de buurt!

Bekijk alle activiteiten in de buurt >
Laatst bekeken