5 dingen die niet mogen ontbreken in je koffer

Ga je deze zomer heerlijk op vakantie? Dan zijn er een aantal dingen die je niet mag vergeten in je koffer te stoppen. Een goede voorbereiding is natuurlijk de basis van een geslaagde reis. Lees hieronder 5 dingen die niet mogen ontbreken in je koffer.

1. Leuk tijdschrift

Heerlijk op de camping of op het strand genieten van de zon? Dan is het natuurlijk leuk om een leuk tijdschrift te kunnen lezen. In het buitenland kan je natuurlijk alleen tijdschriften in een andere taal kopen, daarom is het verstandig om je favoriete tijdschrift mee te nemen. Weet je nog niet welk tijdschrift je leuk vindt? Vraag op ProefabonnementKrant.com een voordelig proefabonnement aan voordat je op vakantie gaat. Met een tijdschrift heb je ook direct wat te doen in het vliegtuig.

2. EHBO

Als je op reis gaat is het altijd verstandig om een EHBO-doosje mee te nemen. De meeste mensen hebben er een in hun auto liggen, echter heb je daar niets aan als je met vliegvakantie gaat. Stop daarom altijd een EHBO koffer in je koffer als je met het vliegtuig op vakantie gaat.

3. Powerbank

Tijdens je vakantie ben je natuurlijk veel bezig met je mobiel. Denk aan het maken van foto’s en video’s en het delen daarvan op social media. Dit kost allemaal veel batterij, waardoor de kans groot is dat je batterij het op reis niet de hele dag volhoud. Een powerbank zorgt ervoor dat je altijd je mobiel kunt opladen.

4. Statief

Als je leuke foto’s op vakantie belangrijk vind dat is een statief of selfiestick erg handig. Zo kan je perfect foto’s maken. Ook is het fijn dat de “fotograaf” ook op de foto komt te staan als je met een statief werkt.

5. Zonnebril

Als je vanuit Nederland vertrekt naar een zonnige bestemming dan is de kans nog wel eens aanwezig dat je door de regen in ons land je zonnebril vergeet mee te nemen. Je kan dus maar beter een zonnebril van te voren in je koffer stoppen.